Elindult a jegyvásárlás a www.camegoldas.hu weboldalon!

Franklin Covey: A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása.

Lehetünk bármilyen kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, illetve saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására; ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása, egy szemléletformáló program, olyan bizonyított személyes eredményesség fejlesztő megoldás, amely három szinten javítja a készségeket: személyes, csapat és szervezeti. A képzésen részt vevők megismerik és elsajátítják a kiemelkedően eredményes emberek 7 szokását, a későbbiekben gyakorolhatják, és az életük részévé válhat. Konzultációkon alkalmazhatják azt a szokásrendszert, amelyet a DXN hálózati gondolkodásába bevezetve, jelentős felemelkedést és lendületet hozhat. Ez a gondolkodás, nem egy motiváció és pár napig tartó lelkesedés, hanem ez egy életprogram, amely a sikeres gondolkodás és a magas teljesítmény igényéhez vezet. A programon tanultak elköteleződéshez vezetnek, nagyobb önfegyelemre és következetességre sarkalnak.

A képzés időpontja:
2016. május 7. 9:00 – 17:00

A képzés helyszíne:
Lurdy Mozi kisterem
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A képzés díja:
31.623 Ft.

A DXN magyarországi vezetősége a marketing és tréning keret terhére lehetőséget biztosít kedvezményes vagy akár díjmentes részvételre is az alábbi feltételek szerint:

A képzés kedvezményes díja DXN tagok számára:
15.000 Ft.

A képzés kedvezményes díja az alábbi kvalifikációs feltételeket teljesítő DXN tagok számára:
5.000 Ft (Amennyiben az üzletet a házastársával közösen építik, 2 db 5.000 Ft-os jegyre jogosultak).

Márciusban és áprilisban minimum havi 100 személyes pontértékű vásárlás és összesen minimum 2 új direkt tag szponzorálása, akik személyenként összesen minimum 100 személyes pontértékű vásárlást teljesítenek.

Azon új DXN tagok, akik április vagy május hónapban regisztrálnak: 100 személyes pontértékű vásárlás és összesen minimum 2 új direkt tag szponzorálása, akik személyenként összesen minimum 100 személyes pontértékű vásárlást teljesítenek.

Amennyiben valakinek legalább 5 fő közvetlen DXN szponzoráltja vásárol jegyet, 1 db ajándék jegyet kap, amely bárki számára átruházható.

A képzés díjmentes az alábbi kvalifikációs feltételeket teljesítő DXN tagok számára:
Március és április hónapban minimum 4 db közvetlen partnert szponzorál DSP regisztrációval.

Jegyvásárlás:
Kizárólag online, bankkártyás fizetéssel a www.camegoldas.hu weboldalon.