Nehéz szavakba önteni, milyen érzés volt hitet és lehetőséget adni 180 embernek, akik azért jöttek, hogy tanuljanak, fejlődjenek, hogy ők is megváltoztassák az életüket…

12 fantasztikus előadást hallottunk/láttunk különböző egyéniségektől, különböző történetekkel, de mindegyiknek közös a lényege: bármit elérhetsz a DXN segítségével, amit csak akarsz, ha tanulsz, és megdolgozol érte!

Az előadók közt volt tanítónő, aki az álmokról beszélt, ejtőernyős katona, aki január elsején leszerelt saját elhatározásából, mert már nem kell dolgoznia sem neki, sem a feleségének. Ő online építette fel több országban az üzletét. Egy tüneményes hölgy Szlovákiából, aki kicsi, de erős, és erősen megnevettetett bennünket. 🙂

Tündi szponzoromat imádom az őszinteségéért. Elmesélte milyen nehéz volt nekik az elején, amikor ő még nem támogatta férjét,  Szabit az üzletben, mert MLM sérült volt… és mennyivel könnyebb, amióta tiszta szívvel, lélekkel támogatják egymást.

Specht Józsi, egyik főszervező nagyon jól szemléltette az üzletet egy bányász példával, a saját példájával. Egyszerűen megértette mindenki miről van szó.

Kócsó László a DXN leggyorsabb koronás követe játszi könnyedséggel prezentál a játszótéren található eszközökről! 🙂 De most komolyan, az élet játékáról!

Az első nap összességében a tanulásról, fejlődésről szólt, ja és azt még nem írtam, én arról beszéltem, meséltem, hogy véletlenek nincsenek.. Ha elkezdünk arra koncentrálni amit igazán akarunk, akkor elkezdenek a dolgok tökéletesen rendeződni. Elmeséltem egy-két olyan történetet, amikor úgy csatlakoztak hozzám hálózatépítők, mintha csak véletlenül történt volna… de hát tudjuk hogy véletlenek nincsenek… minden cselekedet számít.

Másnap egész nap a könnyeinkkel küszködtünk… a családé volt a főszerep és a munkáé. Egy “Gazdagmami” mesélte el a sikertörténetét, hogyan tudta otthonról felépíteni a hatalmas nemzetközi hálózatát, és milyen nagy szerepe van a támogató családnak ebben.

Hallottunk konkrét módszereket, eszközöket, hogyan lehet dolgozni hatékonyan, de nekem mégis a kedvencem Specht Vali (előző életében) ápolónő megható előadása volt, hogy hogyan jutott el a nővérszobából a világvárosokig.

Szponzorom, Czérna Szabi vérprofi, aki a szeretet és a bizalom erejét tartja a legfontosabbnak az életben! Hálás vagyok neki, hogy megszervezte ezt a hétvégét!

Számomra a legeslegjobb élmény mégis az volt, hogy párom kénytelen volt végighallgatni az összes előadást, mert felkértük, legyen ő a hangmérnök… eddig nem volt kíváncsi  az én munkámra, azt mondta, válasszuk ketté a kapcsolatunkat ettől… hát most szárnyakat kapott! Beleszeretett a DXN-be is, belém pedig még jobban! 🙂 Azt mondta, bolond aki ilyen jó csapattal, ilyen jó fej emberekkel, ilyen stabil és megbízható céggel, tökéletes termékekkel nem használja ki a lehetőséget. Ő is családos ember lassan, és gondoskodni akar a családja jövőjéről! 🙂 Hatalmas boldogság ez nekem! És ezt az élményt nem tudtam neki átadni, részt kell venni egy ilyen rendezvényen, hogy tudd miről beszélek!

Gyere velünk március 1-én, a DXN 5. születésnapi rendezvényére, hogy te is megérezd!

Január 31-ig még kedvezményes, 5500,- forintos a jegy. Jelentkezz és gyere!

További képeket a rendezvényről itt találsz: DXN Diamond University