Biró Anikó vagyok, Sopronban élek. Jelenleg egy életmód és mozgás stúdiót vezetek, amit egyrészt a DXN –nek, másrészt az MLM-et körülvevő gondolkodásmódnak köszönhetek.

2008-ban, amikor Czérna Szabi ajándékba adott nekem egy doboz kávét, megváltozott az életem. Egy olyan eszközt kaptam a kezembe, amiről eddig csak olvastam és álmodtam. Egy pillanat döntése volt, hogy élek-e ezzel a lehetőséggel, vagy sem. Döntöttem! Szembe mertem nézni a félelmeimmel, az önbizalom hiányommal, az akkori környezetem féltő, ellenző hozzáállásával.

Akkoriban két munkahelyem volt, amiket ugyan szerettem (és most már tudom, hogy fontos állomásai voltak az életemnek, mert rengeteget tanultam az összes negatív és pozitív eseményből, érzésből), de kezdtem rájönni, hogy hosszútávon egyiket sem szeretném csinálni. Mindig is a mozgásról szólt az életem, de most már kezdett kikristályosodni bennem, hogy melyik az az egészséges életforma, amit igazán szeretnék, és amiből meg is tudok élni, sőt…

Olyan személyekkel, könyvekkel hozott össze a Sors, akiktől rengeteget tanultam, és nekik is köszönhetem azt a fejlődést, amin át kellett mennem ahhoz, hogy “ma” gyémánt lehessek.

A változás egyetlen döntéssel kezdődött, és a folyamatos, mindennapi aprónak tűnő döntéseim határozták (határozzák) meg fejlődésem irányát, ami persze nem megy egyik napról a másikra. Fél évvel az után, hogy megittam az első kávémat volt ahhoz erőm és lehetőségem, hogy felmondjak az egyik (kevesebbet fizető) munkahelyemen. Újabb fél évbe telt, mire az osztrák állásomat is fel mertem adni, és a saját magam ura lettem. A járt utat feladtam a járatlanért, és kiléptem a mókuskerékből.

Azon a napon, mikor elértem a gyémánt szintet, Szabival és Tündivel pezsgőztünk, koccintottunk egymás sikereire. Elmesélte Szabi, hogy régen milyen nehéz volt neki bármit is értékesítenie, mikor semmije sem volt. Nem volt hiteles. Ugyanezt tapasztaltam én is, mikor elkezdtem mondogatni másoknak, hogy milyen jó ez az üzlet. Saját tapasztalatom ezen a téren még nem volt, és nem is csatlakoztak hozzám olyan személyek, akiket az üzlet iránt érdekelődtek. A termékek oldaláról könnyebben tudtam kapcsolatokat teremteni, hisz ebben volt kompetenciám, tapasztalatom. Biztos hallottátok már, hogy ha valaki a termékek értékesítését hozza előtérbe, akkor a kis üzleti modellt választja, és kis jutaléka lesz, de én kiegészíteném azzal, hogy ennek ellenére biztos jutalék (a kávénak köszönhetően), és egyre nagyobb, ha hajlandó tanulni, fejlődni és változni.

Ilyenkor mindig eszembe jut a kedvenc idézetem, hogy NEM GYORSAN KELL MEGGAZDAGODNI, HANEM NAGYON!

Rendbe kellet hoznom az életemet úgy is, hogy a környezetem sikeresnek lásson, tehát azon munkálkodtam, hogy létrehozzam a saját életmódstúdiómat, ami újabb egy évet vett igénybe, de sikerült, mert nem adtam fel a pillanatnyi kudarcok, és a lassú haladás ellenére!

Abban a pillanatban, mikor beköltöztem a saját stúdiómba, megváltozott az emberek képe rólam, másképp tekintettek rám. Nem csak azok, akik eddig is ismertek, hanem az új ismerősök is másképp néztek rám, mert már elértem valamit, nem csak úgy beszéltem a levegőbe. Innentől kezdve tudtam az üzleti lehetőséget is hitelesebben ajánlani, mert látták, hogy működik.

Az újonnan induló üzlettársaim már sokkal gyorsabban haladnak, mint egykor én, mert az ő lendületük az én tapasztalataimmal együtt „csodákra” képes. 🙂

Összefoglalva a számomra legfontosabbakat:

– Mindehhez nekem kellett változnom, és ez nem megy egyik napról a másikra.

– Sok mindent meg kell tapasztalnod, mielőtt a csúcsra érsz. Véletlenek nincsenek. Ha esetleg jelenleg nehéz helyzetben vagy, tudd, hogy valamit még mindig nem tanultál meg.

– A régi, rossz beidegződéseidet töröld, és helyette új szokásokat alakíts ki magadnak.

– Lépj ki a komfort zónádból, cselekedj Önmagadért, és a szeretteidért!

– Ez az oldal egy kiváló eszköz arra, hogy tanulj, és fejlődj, úgyhogy azt javaslom, használd ki ezt a lehetőséget!